Wie is nou jouw fotograaf die jullie herinneringen en jou op je mooiste gaat vastleggen? 

Mijn naam is Lashonda van Zuidland ik ben nu 24 jaar en ben opgeroeid in het bruisende stadje Hulst in Zeeuws-Vlaanderen. Inmiddels ben ik verhuisd naar het gezellige dorpje aan de zee dat heet Wemeldinge. 

Geen zorgen ik ben volledig werkzaam in geheel Zeeland, zelf heb ik mijn studio nog staan in Hulst en heb ik ook nog hele mooie plekjes om te fotograferen in Zeeuws-Vlaanderen, alleen heb ik mijn vleugels gespreid en ben ik dus overal inzetbaar. 

Waarom ik fotografie ben gaan doen is omdat ik het mooi vind om momenten vast te leggen en zoals ze zeggen beelden zeggen meer dan duizend woorden, dit klopt dus helemaal. Hoe mooi is het om momenten terug te kunnen bekijken en het moment weer beleven. Ik wilde betere kwaliteit leveren en mijzelf hierin specialiseren. Zelf houd ik van een natuurlijke sfeer en natuurlijk dus geen poses oke soms dan een beetje haha!

Zelf ben ik een opleiding gaan volgen en in het jaar 2018 heb ik deze afgerond en mag ik mij officieel allround fotograaf noemen, dat betekent dus dat ik alle fotografie soorten ken en onder de knie heb.

Ik hou van wat eerst mijn hobby was nu mijn werk kan noemen dat is een droom!